pondělí 22. srpna 2011

Google catalogs - Skvělý způsob, jak nakupovat módní zboží

Zábavná móda s tabletem, to nabízí Google catalogs. Nová aplikace od Googlu nabízí především majitelům tabletů iPAD od Apple prohlížet, nakupovat a hrát si se zbožím známých obchodních domů. Tuto službu využijí především uživatelé, které zajímá móda obchodních domů zvučných jmen, z těch známějších např.: Anthropologie, Bare Escentuals, Bergdorf Goodman, Bloomingdale's, Crate and Barrel, L.L. Bean, Lands’ End, Macy’s, Neiman Marcus, Nordstrom, Pottery Barn, Saks Fifth Avenue, Sephora, Sundance Catalog, Tea Collection, Urban Outfitters and Williams-Sonoma a další.
Jde o to, aby vás procházení katalogy co nejvíce bavilo a aby vám nabídlo co možná nejpohodlnější nákup. Zboží si tedy můžete prohlížet jako v klasickém tištěném katalogu, který vám přijde do schránky, nebo který si přinesete domů z obchodu.
Vše je však interaktivní, tedy neprohlížíte si jen statické obrázky, ale můžete si spouštět videa, zboží si přidávat mezi oblíbené a dál s ním pracovat, např. vytvořit z obrázků koláž a zaslat ho vašim přátelům na e-mail, nebo ho publikovat v komunitě Google katalogs ap. Pokud vás zaujme některé zboží, můžete ho online zakoupit jedním kliknutím a zboží vám doručí na vaši adresu. Pokud si zboží chcete zakoupit v kamenném obchodě, služba vám ihned najde obchod s tímto zbožím ve vašem okolí a zjistí jeho dostupnost (využitelné především u nákupu oděvů).

Aplikace Google catalogs je zdarma ke stažení na oficiálních stránkách Google zde.

Podrobnosti najdete na oficiálních stránkách Google blog.

Videoprezentace Google catalogs.
Lukáš Vik
DATABOOK.CZ

Žádné komentáře:

Okomentovat